Contact


 

Contact

Mocht je vragen hebben over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven zo snel en duidelijk mogelijk antwoord op jouw vragen. Als je in je mail je opleiding, het onderwerp van je onderzoek, je methode van onderzoek en je hulpvraag benoemt kunnen we je nog sneller van dienst zijn.

Je kunt ons mailen op: info@scriptiebegeleidingutrecht.nl.

Telefonisch contact zoeken mag natuurlijk ook:

Huub Braam: 06-155 87 314.

Bas Delmee:  06-417 67 875.

Moniek Veltman: 06-319 14 341.

Bereikbaarheid

Wij zijn vanuit het hele land goed bereikbaar. We hebben een kantoor aan de Weertsingel 33A in Utrecht. Vanaf Utrecht Centraal is het ongeveer 10 minuten lopen. Daarnaast gebruiken wij flexibele kantoorruimtes in de buurt van station Utrecht Centraal. 

 

Student WO Arbeids-en Organisatiepsychologie.

Ik kon goed merken dat Moniek wist waar ze het over had. Ook wist ze voor mij ingewikkelde dingen op een eenvoudige manier uit te leggen. Ze wist goed de hoofd- van de bijzaken te onderscheiden. Ik merkte dat Moniek goed afstemde op mijn behoeften. Daarnaast vond ik het heel fijn dat ze alles uit wilde leggen (ook wanneer dat meer dan één keer nodig was). Het contact en de wijze van begeleiden was prettig en flexibel. De inhoudelijke diepgang was sterk. Ik begrijp nu beter welke stappen ik doorlopen heb, en heb ondanks de begeleiding wel het gevoel dat ik het zelf gedaan heb. Fijn!