Contact


 

Contact

Mocht je vragen hebben over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven zo snel en duidelijk mogelijk antwoord op jouw vragen. Als je in je mail je opleiding, het onderwerp van je onderzoek, je methode van onderzoek en je hulpvraag benoemt kunnen we je nog sneller van dienst zijn.

Je kunt ons mailen op: info@scriptiebegeleidingutrecht.nl.

Telefonisch contact zoeken mag natuurlijk ook:

Huub Braam: 06-155 87 314.

Bas Delmee:  06-417 67 875.

Moniek Veltman: 06-319 14 341.

Bereikbaarheid

Wij zijn vanuit het hele land goed bereikbaar. We hebben een kantoor aan de Weertsingel 33A in Utrecht. Vanaf Utrecht Centraal is het ongeveer 10 minuten lopen. Daarnaast gebruiken wij flexibele kantoorruimtes in de buurt van station Utrecht Centraal. 

 

Student WO International Communication & Media

Ik was al bijna klaar met de scriptie maar liep tegen het analyseren van data dmv SPSS aan. Na een eerdere scriptiebegeleiding bij een concurrent voelde ik me totaal niet gehoord of geholpen. Deze andere begeleider kon mij niet goed genoeg helpen met het SPSS. Hierna ben ik op aanraden in contact gekomen met Sander. Deze begeleiding ging er heel anders aan toe. Ik werd welkom geheten en kreeg gelijk wat te drinken. Hij stelde zich vriendelijk voor en kwam erg bekwaam over. Hij had zich erg goed ingelezen in de documenten die ik hem had gestuurd (in tegenstelling tot de concurrent). Hij gaf me goede uitleg die ik goed kon volgen. Ik heb alles kunnen vragen wat ik wilde en hij had zelfs ook een vragen/feedbacklijstje opgesteld. Na zijn begeleiding voelde ik me zekerder over mijn werk en ging ik met een vertrouwd gevoel naar huis. Ik heb uiteindelijk een 8 gehaald voor mijn scriptie.  Bedankt Sander!