Contact


Kaart Scriptiebegeleiding Utrecht

Contact

Mocht je vragen hebben over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven zo snel en duidelijk mogelijk antwoord op jouw vragen. Als je in je mail je opleiding, het onderwerp van je onderzoek, je methode van onderzoek en je hulpvraag benoemt kunnen we je nog sneller van dienst zijn.

Je kunt ons mailen op: info@scriptiebegeleidingutrecht.nl.

Telefonisch contact zoeken mag natuurlijk ook:
Joris Jansen is te bereiken op 06-41328155

Bereikbaarheid

Wij zijn vanuit het hele land goed bereikbaar. Je vindt ons kantoor op de Kanaalweg 16G – Gebouw A4, kamer 04 –  in Utrecht. Vanaf Utrecht Centraal is het ongeveer 20 minuten met de bus. Zie de kaart hiernaast. Voor andere tijden of routes raadpleeg: www.9292.nl.

 

Student WO Bestuurskunde

Het is goede en snelle begeleiding. Ik kreeg niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar ook begeleiding bij het proces. Als ik vast zat met schrijven hielp het mij heel erg dat ik begeleiding had. Mijn ervaring is dat er op de universiteit weinig begeleiding wordt gegeven. De begeleiding was voor mij precies de stok achter de deur die ik zocht. Het heeft er aan bijgedragen dat ik mijn scriptie zonder vertraging in kon leveren, en dat heeft mij collegegeld gescheeld. Ik vond het fijn dat ik in één keer voor 10 uur kon betalen en achteraf geld terugkreeg omdat we minder uren nodig hadden.