Contact


Kaart Scriptiebegeleiding Utrecht

Contact

Mocht je vragen hebben over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven zo snel en duidelijk mogelijk antwoord op jouw vragen. Als je in je mail je opleiding, het onderwerp van je onderzoek, je methode van onderzoek en je hulpvraag benoemt kunnen we je nog sneller van dienst zijn.

Je kunt ons mailen op: info@scriptiebegeleidingutrecht.nl.

Telefonisch contact zoeken mag natuurlijk ook:
Joris Jansen is te bereiken op 06-41328155

Bereikbaarheid

Wij zijn vanuit het hele land goed bereikbaar. Je vindt ons kantoor op de Kanaalweg 16G – Gebouw A4, kamer 04 –  in Utrecht. Vanaf Utrecht Centraal is het ongeveer 20 minuten met de bus. Zie de kaart hiernaast. Voor andere tijden of routes raadpleeg: www.9292.nl.

 

Student HBO International Business & Management Studies.

Ik ben begeleid door Marjolein en dit was een hele fijne samenwerking. Ze was erg duidelijk in wat ik moest veranderen aan mijn scriptie, beantwoordde mijn vragen snel en volledig en was heel flexibel met het maken van afspraken. Ze had duidelijk veel verstand van het schrijven van scripties en het doen van onderzoek en kon mij daardoor goed begeleiden. Ze was erg rustig en was zeer betrokken bij het proces van mijn scriptie. Zeer persoonlijke en  professionele scriptiebegeleiding Echt een aanrader!