Contact


Kaart Scriptiebegeleiding Utrecht

Contact

Mocht je vragen hebben over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven zo snel en duidelijk mogelijk antwoord op jouw vragen. Als je in je mail je opleiding, het onderwerp van je onderzoek, je methode van onderzoek en je hulpvraag benoemt kunnen we je nog sneller van dienst zijn.

Je kunt ons mailen op: info@scriptiebegeleidingutrecht.nl.

Telefonisch contact zoeken mag natuurlijk ook:
Joris Jansen is te bereiken op 06-41328155

Bereikbaarheid

Wij zijn vanuit het hele land goed bereikbaar. Je vindt ons kantoor op de Kanaalweg 16G – Gebouw A4, kamer 04 –  in Utrecht. Vanaf Utrecht Centraal is het ongeveer 20 minuten met de bus. Zie de kaart hiernaast. Voor andere tijden of routes raadpleeg: www.9292.nl.

 

Student WO Arbeids-en Organisatiepsychologie.

Ik kon goed merken dat Moniek wist waar ze het over had. Ook wist ze voor mij ingewikkelde dingen op een eenvoudige manier uit te leggen. Ze wist goed de hoofd- van de bijzaken te onderscheiden. Ik merkte dat Moniek goed afstemde op mijn behoeften. Daarnaast vond ik het heel fijn dat ze alles uit wilde leggen (ook wanneer dat meer dan één keer nodig was). Het contact en de wijze van begeleiden was prettig en flexibel. De inhoudelijke diepgang was sterk. Ik begrijp nu beter welke stappen ik doorlopen heb, en heb ondanks de begeleiding wel het gevoel dat ik het zelf gedaan heb. Fijn!