Contact


Kaart Scriptiebegeleiding Utrecht

Contact

Mocht je vragen hebben over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven zo snel en duidelijk mogelijk antwoord op jouw vragen. Als je in je mail je opleiding, het onderwerp van je onderzoek, je methode van onderzoek en je hulpvraag benoemt kunnen we je nog sneller van dienst zijn.

Je kunt ons mailen op: info@scriptiebegeleidingutrecht.nl.

Telefonisch contact zoeken mag natuurlijk ook:
Joris Jansen is te bereiken op 06-41328155

Bereikbaarheid

Wij zijn vanuit het hele land goed bereikbaar. Je vindt ons kantoor op de Kanaalweg 16G – Gebouw A4, kamer 04 –  in Utrecht. Vanaf Utrecht Centraal is het ongeveer 20 minuten met de bus. Zie de kaart hiernaast. Voor andere tijden of routes raadpleeg: www.9292.nl.

 

Student HBO Sportmanagement.

Tijdens het maken van mijn scriptie raakte ik helemaal in de knoop, ik wist niet meer wat ik moest doen en wat ik kon doen. Ik ben opzoek gegaan en ben bij J&S scriptiebegeleiding uitgekomen. Hier konden ze mij in een zeer korte tijd helpen met mijn scriptie. De feedback van mijn begeleider was niet volledig en Rutger-jan heeft mij hier veel duidelijkheid in kunnen scheppen. Hij wist wat ik moest doen en uiteindelijk bleek het veel minder tijd te kosten dan ik dacht. Ik ben goed op weg geholpen door duidelijk te horen wat ik moest doen en hoe ik structuur kon geven aan mijn scriptie. Taal technisch ben ik zeker niet erg sterk en zij hebben mij ook hier goed in begeleid. De begeleiding was erg goed en persoonlijk.