Waarom J en C

Er zijn verschillende bureaus die scriptiebegeleiding aanbieden. Ieder bureau heeft zijn eigen kwaliteit. J en C onderscheidt zicht op de volgende punten:


Gerelateerd aan de hogeschool en universiteit

De meeste begeleiders werken naast J en C scriptiebegeleiding voor een hogeschool of universiteit. Daardoor weten wij hoe het er achter de schermen van jouw opleiding aan toegaat. J en C scriptiebegeleiding kent de cultuur en we kennen de eisen die er vanuit de opleiding aan jouw scriptie worden gesteld. Wij denken vanuit de opleiding en stellen met behulp van die kennis een stappenplan op.

 

Jong en benaderbaar

Hoewel we niet meer zo jong zijn als we zouden willen😉 werken wij met een team van jonge begeleiders. Een student zei laatst: ‘Doordat ik begeleiding kreeg van een leeftijdsgenoot kon ik mijzelf zijn’. Wij vinden het erg belangrijk om benaderbaar en betrokken te zijn bij de studenten. Het doet ons goed dat we ook op die manier door studenten worden ervaren.

 

Ervaring

Ons bureau startte in 2014 en blijft langzaam groeien. Ons team bestaat uit jonge maar ervaren begeleiders die al meer dan 300 studenten naar de eindstreep hielp.

Student WO International Communication & Media

Ik was al bijna klaar met de scriptie maar liep tegen het analyseren van data dmv SPSS aan. Na een eerdere scriptiebegeleiding bij een concurrent voelde ik me totaal niet gehoord of geholpen. Deze andere begeleider kon mij niet goed genoeg helpen met het SPSS. Hierna ben ik op aanraden in contact gekomen met Sander. Deze begeleiding ging er heel anders aan toe. Ik werd welkom geheten en kreeg gelijk wat te drinken. Hij stelde zich vriendelijk voor en kwam erg bekwaam over. Hij had zich erg goed ingelezen in de documenten die ik hem had gestuurd (in tegenstelling tot de concurrent). Hij gaf me goede uitleg die ik goed kon volgen. Ik heb alles kunnen vragen wat ik wilde en hij had zelfs ook een vragen/feedbacklijstje opgesteld. Na zijn begeleiding voelde ik me zekerder over mijn werk en ging ik met een vertrouwd gevoel naar huis. Ik heb uiteindelijk een 8 gehaald voor mijn scriptie.  Bedankt Sander!