Waarom J en C

Er zijn verschillende bureaus die scriptiebegeleiding aanbieden. Ieder bureau heeft zijn eigen kwaliteit. J en C onderscheidt zicht op de volgende punten:


Gerelateerd aan de hogeschool en universiteit

De meeste begeleiders werken naast J en C scriptiebegeleiding voor een hogeschool of universiteit. Daardoor weten wij hoe het er achter de schermen van jouw opleiding aan toegaat. J en C scriptiebegeleiding kent de cultuur en we kennen de eisen die er vanuit de opleiding aan jouw scriptie worden gesteld. Wij denken vanuit de opleiding en stellen met behulp van die kennis een stappenplan op.

 

Jong en benaderbaar

Hoewel we niet meer zo jong zijn als we zouden willen😉 werken wij met een team van jonge begeleiders. Een student zei laatst: ‘Doordat ik begeleiding kreeg van een leeftijdsgenoot kon ik mijzelf zijn’. Wij vinden het erg belangrijk om benaderbaar en betrokken te zijn bij de studenten. Het doet ons goed dat we ook op die manier door studenten worden ervaren.

 

Ervaring

Ons bureau startte in 2014 en blijft langzaam groeien. Ons team bestaat uit jonge maar ervaren begeleiders die al meer dan 300 studenten naar de eindstreep hielp.

Student medische wetenschappen

Ik denk dat ik er zelf ook last van faalangst heb. Dat zorgde bij mij voor veel moeite om te beginnen aan mijn verslag. Door niet te lang over het probleem te praten, maar snel inhoudelijk te werk te gaan, had de begeleiding goed resultaat.