Statistiek

Wat ons onderscheidt van andere bureaus is onze deskundige begeleiding. Onze begeleiders geven les aan de universiteit en zijn gespecialiseerd in statistiek en SPSS.


Wat moet je nou met al die getallen en formules en hoe werkt SPSS? Ons team helpt je graag met het beantwoorden van deze vragen over statistiek. Na onze begeleiding zal je zien dat statistiek helemaal geen struikelblok hoeft te zijn.

Wij gaan als volgt te werk:

  • We bespreken met jou je statistiekvraag om te kijken waar de schoen wringt. Heb je moeite met het verzamelen van data, het kiezen van de juiste statistische toets of juist met de analyse van je data?
  • We werken één-op-één waardoor we je snel en efficiënt kunnen helpen.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze statistiekbegeleiding!

Student WO International Communication & Media

Ik was al bijna klaar met de scriptie maar liep tegen het analyseren van data dmv SPSS aan. Na een eerdere scriptiebegeleiding bij een concurrent voelde ik me totaal niet gehoord of geholpen. Deze andere begeleider kon mij niet goed genoeg helpen met het SPSS. Hierna ben ik op aanraden in contact gekomen met Sander. Deze begeleiding ging er heel anders aan toe. Ik werd welkom geheten en kreeg gelijk wat te drinken. Hij stelde zich vriendelijk voor en kwam erg bekwaam over. Hij had zich erg goed ingelezen in de documenten die ik hem had gestuurd (in tegenstelling tot de concurrent). Hij gaf me goede uitleg die ik goed kon volgen. Ik heb alles kunnen vragen wat ik wilde en hij had zelfs ook een vragen/feedbacklijstje opgesteld. Na zijn begeleiding voelde ik me zekerder over mijn werk en ging ik met een vertrouwd gevoel naar huis. Ik heb uiteindelijk een 8 gehaald voor mijn scriptie.  Bedankt Sander!