Statistiek

Wat ons onderscheidt van andere bureaus is onze deskundige begeleiding. Onze begeleiders geven les aan de universiteit en zijn gespecialiseerd in statistiek en SPSS.


Wat moet je nou met al die getallen en formules en hoe werkt SPSS? Ons team helpt je graag met het beantwoorden van deze vragen over statistiek. Na onze begeleiding zal je zien dat statistiek helemaal geen struikelblok hoeft te zijn.

Wij gaan als volgt te werk:

  • We bespreken met jou je statistiekvraag om te kijken waar de schoen wringt. Heb je moeite met het verzamelen van data, het kiezen van de juiste statistische toets of juist met de analyse van je data?
  • We werken één-op-één waardoor we je snel en efficiënt kunnen helpen.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze statistiekbegeleiding!

Student HBO International Business & Management Studies.

Ik ben begeleid door Marjolein en dit was een hele fijne samenwerking. Ze was erg duidelijk in wat ik moest veranderen aan mijn scriptie, beantwoordde mijn vragen snel en volledig en was heel flexibel met het maken van afspraken. Ze had duidelijk veel verstand van het schrijven van scripties en het doen van onderzoek en kon mij daardoor goed begeleiden. Ze was erg rustig en was zeer betrokken bij het proces van mijn scriptie. Zeer persoonlijke en  professionele scriptiebegeleiding Echt een aanrader!