Waarom ons?

Er zijn verschillende bureaus die scriptiebegeleiding aanbieden. Ieder bureau heeft zijn eigen kwaliteit. Scriptiebegeleiding Utrecht onderscheidt zicht op de volgende punten:


Gerelateerd aan de hogeschool en universiteit

De meeste begeleiders werken naast Scriptiebegeleiding Utrecht voor een hogeschool of universiteit. Daardoor weten wij hoe het er achter de schermen van jouw opleiding aan toegaat. Scriptiebegeleiding Utrecht kent de cultuur en we kennen de eisen die er vanuit de opleiding aan jouw scriptie worden gesteld. Wij denken vanuit de opleiding en stellen met behulp van die kennis een stappenplan op.

Jong en benaderbaar

Hoewel we niet meer zo jong zijn als we zouden willen😉 werken wij met een team van jonge begeleiders. Een student zei laatst: ‘Doordat ik begeleiding kreeg van een leeftijdsgenoot kon ik mijzelf zijn’. Wij vinden het erg belangrijk om benaderbaar en betrokken te zijn bij de studenten. Het doet ons goed dat we ook op die manier door studenten worden ervaren.

Ervaring

Ons bureau startte in 2014 en blijft langzaam groeien. Ons team bestaat uit jonge maar ervaren begeleiders die al meer dan 300 studenten naar de eindstreep hielp.

Student HBO Sportmanagement.

Tijdens het maken van mijn scriptie raakte ik helemaal in de knoop, ik wist niet meer wat ik moest doen en wat ik kon doen. Ik ben opzoek gegaan en ben bij J&S scriptiebegeleiding uitgekomen. Hier konden ze mij in een zeer korte tijd helpen met mijn scriptie. De feedback van mijn begeleider was niet volledig en Rutger-jan heeft mij hier veel duidelijkheid in kunnen scheppen. Hij wist wat ik moest doen en uiteindelijk bleek het veel minder tijd te kosten dan ik dacht. Ik ben goed op weg geholpen door duidelijk te horen wat ik moest doen en hoe ik structuur kon geven aan mijn scriptie. Taal technisch ben ik zeker niet erg sterk en zij hebben mij ook hier goed in begeleid. De begeleiding was erg goed en persoonlijk.