Annemarie


De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest op de Radboud Universiteit Nijmegen, waar ik werkgroepen, practica en scripties begeleid heb bij de opleidingen Psychologie en Communicatie en Informatiewetenschappen voor de volgende vakken:

– Statistiek I en II
– Bewuste en Onbewuste Processen
– Onderzoekspracticum BA2
– Theoretisch Gestuurd Bachelorwerkstuk

Momenteel geef ik les als tutor/werkgroepdocent bij de opleiding Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zelf heb ik de bachelor Sociale Psychologie, de research master BehaviouralScience en een master Gedragsverandering afgerond in Nijmegen. Ik heb een brede achtergrond in het doen van onderzoek. Ik heb de switch gemaakt naar lesgeven omdat ik er veel plezier en voldoening uithaal. Naast mijn werk hou ik van koken, sporten en lezen. Met vrienden ga ik graag uit eten of naar festivals.

Voor meer informatie raadpleeg mijn profielpagina opLinkedIn

Student WO Arbeids-en Organisatiepsychologie

Ik kon goed merken dat Moniek wist waar ze het over had. Ook wist ze voor mij ingewikkelde dingen op een eenvoudige manier uit te leggen. Ze wist goed de hoofd- van de bijzaken te onderscheiden. Ik merkte dat Moniek goed afstemde op mijn behoeften. Daarnaast vond ik het heel fijn dat ze alles uit wilde leggen (ook wanneer dat meer dan één keer nodig was). Het contact en de wijze van begeleiden was prettig en flexibel. De inhoudelijke diepgang was sterk. Ik begrijp nu beter welke stappen ik doorlopen heb, en heb ondanks de begeleiding wel het gevoel dat ik het zelf gedaan heb. Fijn!