Annemarie


De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest op de Radboud Universiteit Nijmegen, waar ik werkgroepen, practica en scripties begeleid heb bij de opleidingen Psychologie en Communicatie en Informatiewetenschappen voor de volgende vakken:

– Statistiek I en II
– Bewuste en Onbewuste Processen
– Onderzoekspracticum BA2
– Theoretisch Gestuurd Bachelorwerkstuk

Momenteel geef ik les als tutor/werkgroepdocent bij de opleiding Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zelf heb ik de bachelor Sociale Psychologie, de research master BehaviouralScience en een master Gedragsverandering afgerond in Nijmegen. Ik heb een brede achtergrond in het doen van onderzoek. Ik heb de switch gemaakt naar lesgeven omdat ik er veel plezier en voldoening uithaal. Naast mijn werk hou ik van koken, sporten en lezen. Met vrienden ga ik graag uit eten of naar festivals.

Voor meer informatie raadpleeg mijn profielpagina opLinkedIn

Student Brand Design and Communication

Via een andere tevreden klant van Scriptiebegeleiding Utrecht kwam ik terecht bij dit bureau. Nadat mijn hulpvraag goed werd geanalyseerd ben ik in contact gekomen met Bas. Mijn scriptie moest enorm worden bijgeschaafd. Vooral onderzoekstechnisch schortte het aan veel kanten. Ik zag door de bomen het bos niet meer wat enorm demotiveerde. Door Bas zijn ervaring op dit gebied, hebben we samen snel een concreet verbeterplan opgesteld wat heeft geleid tot een eindresultaat van een 8! Na weinig tot geen begeleiding vanuit de onderwijsinstelling en een veel te lange afstudeerperiode, heb ik dankzij Scriptiebegeleiding Utrecht en Bas eindelijk mijn diploma op zak!

Stefan, student Brand design and communication