Bas


Al 17 jaar ben ik werkzaam als onderzoeker. Voor diverse organisaties en overheden begeleid ik onderzoekstrajecten richting advies, strategie en/of innovatie. Dit werk heb ik altijd gecombineerd met lesgeven (trends en onderzoeksmethodes) en het begeleiden van studenten bij verschillende scholen en universiteiten; Hogeschool Utrecht, Hogeschool van Amsterdam, Fontys, Universiteit Utrecht en Beeckestijn Business School.

Zelf heb ik de master Algemene Sociale Wetenschappen afgerond aan de Universiteit van Utrecht (richtingen Communicatiewetenschap en Beleid & Management). Ik deed in mijn studie en werk ervaring op met diverse onderzoeksmethoden en vind het erg leuk om mijn kennis over te dragen. Ook schrijf ik regelmatig (mee aan) publicaties. Favoriete onderwerpen zijn jongerencultuur, trends, scenarioplanning, kunst en cultuur.

In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden een biertje drinken en naar concerten. Als het waait en de golven goed zijn, ben ik regelmatig met een surfplank te vinden bij Wijk aan Zee.

Student Brand Design and Communication

Via een andere tevreden klant van Scriptiebegeleiding Utrecht kwam ik terecht bij dit bureau. Nadat mijn hulpvraag goed werd geanalyseerd ben ik in contact gekomen met Bas. Mijn scriptie moest enorm worden bijgeschaafd. Vooral onderzoekstechnisch schortte het aan veel kanten. Ik zag door de bomen het bos niet meer wat enorm demotiveerde. Door Bas zijn ervaring op dit gebied, hebben we samen snel een concreet verbeterplan opgesteld wat heeft geleid tot een eindresultaat van een 8! Na weinig tot geen begeleiding vanuit de onderwijsinstelling en een veel te lange afstudeerperiode, heb ik dankzij Scriptiebegeleiding Utrecht en Bas eindelijk mijn diploma op zak!

Stefan, student Brand design and communication