Bas


Al 17 jaar ben ik werkzaam als onderzoeker. Voor diverse organisaties en overheden begeleid ik onderzoekstrajecten richting advies, strategie en/of innovatie. Dit werk heb ik altijd gecombineerd met lesgeven (trends en onderzoeksmethodes) en het begeleiden van studenten bij verschillende scholen en universiteiten; Hogeschool Utrecht, Hogeschool van Amsterdam, Fontys, Universiteit Utrecht en Beeckestijn Business School.

Zelf heb ik de master Algemene Sociale Wetenschappen afgerond aan de Universiteit van Utrecht (richtingen Communicatiewetenschap en Beleid & Management). Ik deed in mijn studie en werk ervaring op met diverse onderzoeksmethoden en vind het erg leuk om mijn kennis over te dragen. Ook schrijf ik regelmatig (mee aan) publicaties. Favoriete onderwerpen zijn jongerencultuur, trends, scenarioplanning, kunst en cultuur.

In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden een biertje drinken en naar concerten. Als het waait en de golven goed zijn, ben ik regelmatig met een surfplank te vinden bij Wijk aan Zee.

Student WO, Master Onderwijskunde

Dankzij de begeleiding van Scriptiebegeleiding Utrecht is mijn scriptie uit het slop getrokken. De toegankelijkheid van de begeleiders maakt dat je met je onzekere vragen bij ze terecht kunt. De begeleiding is flexibel en snel, waardoor je snel door kan gaan met je scriptie. Daarnaast hebben de begeleiders verschillende expertises en kunnen ze je helpen met statistiek maar ook met het formuleren van onderzoeksvragen. Ze geven je het gevoel dat je er niet alleen voor staat.