Bas


Al 17 jaar ben ik werkzaam als onderzoeker. Voor diverse organisaties en overheden begeleid ik onderzoekstrajecten richting advies, strategie en/of innovatie. Dit werk heb ik altijd gecombineerd met lesgeven (trends en onderzoeksmethodes) en het begeleiden van studenten bij verschillende scholen en universiteiten; Hogeschool Utrecht, Hogeschool van Amsterdam, Fontys, Universiteit Utrecht en Beeckestijn Business School.

Zelf heb ik de master Algemene Sociale Wetenschappen afgerond aan de Universiteit van Utrecht (richtingen Communicatiewetenschap en Beleid & Management). Ik deed in mijn studie en werk ervaring op met diverse onderzoeksmethoden en vind het erg leuk om mijn kennis over te dragen. Ook schrijf ik regelmatig (mee aan) publicaties. Favoriete onderwerpen zijn jongerencultuur, trends, scenarioplanning, kunst en cultuur.

In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden een biertje drinken en naar concerten. Als het waait en de golven goed zijn, ben ik regelmatig met een surfplank te vinden bij Wijk aan Zee.

Student WO Arbeids-en Organisatiepsychologie

Ik kon goed merken dat Moniek wist waar ze het over had. Ook wist ze voor mij ingewikkelde dingen op een eenvoudige manier uit te leggen. Ze wist goed de hoofd- van de bijzaken te onderscheiden. Ik merkte dat Moniek goed afstemde op mijn behoeften. Daarnaast vond ik het heel fijn dat ze alles uit wilde leggen (ook wanneer dat meer dan één keer nodig was). Het contact en de wijze van begeleiden was prettig en flexibel. De inhoudelijke diepgang was sterk. Ik begrijp nu beter welke stappen ik doorlopen heb, en heb ondanks de begeleiding wel het gevoel dat ik het zelf gedaan heb. Fijn!