Bas


Al 17 jaar ben ik werkzaam als onderzoeker. Voor diverse organisaties en overheden begeleid ik onderzoekstrajecten richting advies, strategie en/of innovatie. Dit werk heb ik altijd gecombineerd met lesgeven (trends en onderzoeksmethodes) en het begeleiden van studenten bij verschillende scholen en universiteiten; Hogeschool Utrecht, Hogeschool van Amsterdam, Fontys, Universiteit Utrecht en Beeckestijn Business School.

Zelf heb ik de master Algemene Sociale Wetenschappen afgerond aan de Universiteit van Utrecht (richtingen Communicatiewetenschap en Beleid & Management). Ik deed in mijn studie en werk ervaring op met diverse onderzoeksmethoden en vind het erg leuk om mijn kennis over te dragen. Ook schrijf ik regelmatig (mee aan) publicaties. Favoriete onderwerpen zijn jongerencultuur, trends, scenarioplanning, kunst en cultuur.

In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden een biertje drinken en naar concerten. Als het waait en de golven goed zijn, ben ik regelmatig met een surfplank te vinden bij Wijk aan Zee.

Student Medische Wetenschappen

Ik denk dat ik last van faalangst heb. Dat zorgde bij mij voor veel moeite om te beginnen aan mijn verslag. Door niet te lang over het probleem te praten, maar snel inhoudelijk te werk te gaan, had de begeleiding goed resultaat.