Huub


De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als docent, onderzoeker en afstudeerbegeleider op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hier werk ik bij de Educatieve faculteit en de faculteit van Economie en Management (FEM). Onder meer bij de Educatieve Masters,  Opleidingskunde, HRM en de Pabo begeleidde en beoordeelde ik veel studenten bij het afstuderen. Voor de propedeuse bedrijfskunde van de FEM begeleide ik eerstejaars studenten bij het doen van praktijkonderzoek.

Zelf heb ik de master Sociologie gevolgd (opleiding tot methodologisch onderzoeker) aan de Universiteit Utrecht. Ik heb een brede achtergrond in het doen van onderzoek voor praktijk en beleid. Ik heb de switch gemaakt naar lesgeven en scriptiebegeleiding van studenten omdat ik hier mijn energie in kwijt kan en het me veel voldoening geeft om mijn kennis over onderzoek over te dragen aan studenten.

Ook ben ik gepassioneerd theatermaker en naast mijn werk, geniet ik ervan om te kamperen, koken, wandelen en hardlopen. Met vrienden ga ik graag naar optredens of festivals.

Student WO Arbeids-en Organisatiepsychologie

Ik kon goed merken dat Moniek wist waar ze het over had. Ook wist ze voor mij ingewikkelde dingen op een eenvoudige manier uit te leggen. Ze wist goed de hoofd- van de bijzaken te onderscheiden. Ik merkte dat Moniek goed afstemde op mijn behoeften. Daarnaast vond ik het heel fijn dat ze alles uit wilde leggen (ook wanneer dat meer dan één keer nodig was). Het contact en de wijze van begeleiden was prettig en flexibel. De inhoudelijke diepgang was sterk. Ik begrijp nu beter welke stappen ik doorlopen heb, en heb ondanks de begeleiding wel het gevoel dat ik het zelf gedaan heb. Fijn!