Joris


Sinds zes jaar ben ik werkzaam in het hoger onderwijs, onder andere als scriptiebegeleider en examinator op verschillende hogescholen. Ik doceer de volgende cursussen met een sterke focus op het doen van onderzoek:

– Onderzoeksmethoden en afstudeerbegeleiding (HvA)
– Kwalitatieve Onderzoeksmethoden (Fontys Hogescholen)
– Consumer Culture Theory ( HvA)
– Essay en Scenarioschrijven (HvA)
– Algemene Theorie (HR)
– Afstudeerbegeleiding (Hanzehogeschool Groningen)
– Algemene Economie (Fontys Hogescholen)
– Analyse bedrijfsprocessen (Fontys Hogescholen)

Zelf heb ik een bachelor Economie en een master Sociale Geografie afgerond aan de Universiteit van Utrecht. Daarnaast werk ik als journalist en schrijver en publiceerde in verschillende Nederlandse dagbladen. Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis te kunnen overdragen op andere mensen. Naast mijn werk vind je mij thuis in een boek, met een kop koffie in een café of al wandelend in de natuur.

Student WO Bestuurskunde

Het is goede en snelle begeleiding. Ik kreeg niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar ook begeleiding bij het proces. Als ik vast zat met schrijven hielp het mij heel erg dat ik begeleiding had. Mijn ervaring is dat er op de universiteit weinig begeleiding wordt gegeven. De begeleiding was voor mij precies de stok achter de deur die ik zocht. Het heeft er aan bijgedragen dat ik mijn scriptie zonder vertraging in kon leveren, en dat heeft mij collegegeld gescheeld. Ik vond het fijn dat ik in één keer voor 10 uur kon betalen en achteraf geld terugkreeg omdat we minder uren nodig hadden.