Judith


Een paar jaar geleden heb ik definitief de switch naar het onderwijs gemaakt, nadat ik eerder al een poosje aan de Universiteit Utrecht had lesgegeven. Na avontuurlijke en ondernemende jaren binnen de filmfestival- en filmproductiewereld, ben ik gaan lesgeven in eventmanagement en interculturele communicatie aan Hogeschool Tio, een particuliere hbo-instelling. Hier heb ik veel studenten begeleid en ben ik ook opgeleid tot scriptiebegeleider. Daarna ben ik overgestapt naar de HKU – Kunst en Economie – waar ik nu met veel plezier werk als tutor en docent.

Daarnaast werk ik als coach, en heb ik in mijn praktijk veel te maken met vraagstukken rond motivatie, faalangst, perfectionisme en stress. Dit zijn thema’s waar veel studenten, ook de scriptie-schrijvende, tegenaan lopen.

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, binnen Taal & Cultuur Studies, met als specialisatie Latijns-Amerika Studies. In plaats van een stage heb ik een scriptie voorbereidend onderzoek in Buenos Aires gedaan.

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten of naar de film met vrienden en spreek ik af met familie. Ik houd van lezen, yoga en salsadansen. Ook ben ik veel aan zee en in het bos te vinden.

Student Brand Design and Communication

Via een andere tevreden klant van Scriptiebegeleiding Utrecht kwam ik terecht bij dit bureau. Nadat mijn hulpvraag goed werd geanalyseerd ben ik in contact gekomen met Bas. Mijn scriptie moest enorm worden bijgeschaafd. Vooral onderzoekstechnisch schortte het aan veel kanten. Ik zag door de bomen het bos niet meer wat enorm demotiveerde. Door Bas zijn ervaring op dit gebied, hebben we samen snel een concreet verbeterplan opgesteld wat heeft geleid tot een eindresultaat van een 8! Na weinig tot geen begeleiding vanuit de onderwijsinstelling en een veel te lange afstudeerperiode, heb ik dankzij Scriptiebegeleiding Utrecht en Bas eindelijk mijn diploma op zak!

Stefan, student Brand design and communication