Judith


Een paar jaar geleden heb ik definitief de switch naar het onderwijs gemaakt, nadat ik eerder al een poosje aan de Universiteit Utrecht had lesgegeven. Na avontuurlijke en ondernemende jaren binnen de filmfestival- en filmproductiewereld, ben ik gaan lesgeven in eventmanagement en interculturele communicatie aan Hogeschool Tio, een particuliere hbo-instelling. Hier heb ik veel studenten begeleid en ben ik ook opgeleid tot scriptiebegeleider. Daarna ben ik overgestapt naar de HKU – Kunst en Economie – waar ik nu met veel plezier werk als tutor en docent.

Daarnaast werk ik als coach, en heb ik in mijn praktijk veel te maken met vraagstukken rond motivatie, faalangst, perfectionisme en stress. Dit zijn thema’s waar veel studenten, ook de scriptie-schrijvende, tegenaan lopen.

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, binnen Taal & Cultuur Studies, met als specialisatie Latijns-Amerika Studies. In plaats van een stage heb ik een scriptie voorbereidend onderzoek in Buenos Aires gedaan.

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten of naar de film met vrienden en spreek ik af met familie. Ik houd van lezen, yoga en salsadansen. Ook ben ik veel aan zee en in het bos te vinden.

Student WO, Master Onderwijskunde

Dankzij de begeleiding van Scriptiebegeleiding Utrecht is mijn scriptie uit het slop getrokken. De toegankelijkheid van de begeleiders maakt dat je met je onzekere vragen bij ze terecht kunt. De begeleiding is flexibel en snel, waardoor je snel door kan gaan met je scriptie. Daarnaast hebben de begeleiders verschillende expertises en kunnen ze je helpen met statistiek maar ook met het formuleren van onderzoeksvragen. Ze geven je het gevoel dat je er niet alleen voor staat.