Judith


Een paar jaar geleden heb ik definitief de switch naar het onderwijs gemaakt, nadat ik eerder al een poosje aan de Universiteit Utrecht had lesgegeven. Na avontuurlijke en ondernemende jaren binnen de filmfestival- en filmproductiewereld, ben ik gaan lesgeven in eventmanagement en interculturele communicatie aan Hogeschool Tio, een particuliere hbo-instelling. Hier heb ik veel studenten begeleid en ben ik ook opgeleid tot scriptiebegeleider. Daarna ben ik overgestapt naar de HKU – Kunst en Economie – waar ik nu met veel plezier werk als tutor en docent.

Daarnaast werk ik als coach, en heb ik in mijn praktijk veel te maken met vraagstukken rond motivatie, faalangst, perfectionisme en stress. Dit zijn thema’s waar veel studenten, ook de scriptie-schrijvende, tegenaan lopen.

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, binnen Taal & Cultuur Studies, met als specialisatie Latijns-Amerika Studies. In plaats van een stage heb ik een scriptie voorbereidend onderzoek in Buenos Aires gedaan.

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten of naar de film met vrienden en spreek ik af met familie. Ik houd van lezen, yoga en salsadansen. Ook ben ik veel aan zee en in het bos te vinden.

Student WO Bestuurskunde

Het is goede en snelle begeleiding. Ik kreeg niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar ook begeleiding bij het proces. Als ik vast zat met schrijven hielp het mij heel erg dat ik begeleiding had. Mijn ervaring is dat er op de universiteit weinig begeleiding wordt gegeven. De begeleiding was voor mij precies de stok achter de deur die ik zocht. Het heeft er aan bijgedragen dat ik mijn scriptie zonder vertraging in kon leveren, en dat heeft mij collegegeld gescheeld. Ik vond het fijn dat ik in één keer voor 10 uur kon betalen en achteraf geld terugkreeg omdat we minder uren nodig hadden.