Judith


Een paar jaar geleden heb ik definitief de switch naar het onderwijs gemaakt, nadat ik eerder al een poosje aan de Universiteit Utrecht had lesgegeven. Na avontuurlijke en ondernemende jaren binnen de filmfestival- en filmproductiewereld, ben ik gaan lesgeven in eventmanagement en interculturele communicatie aan Hogeschool Tio, een particuliere hbo-instelling. Hier heb ik veel studenten begeleid en ben ik ook opgeleid tot scriptiebegeleider. Daarna ben ik overgestapt naar de HKU – Kunst en Economie – waar ik nu met veel plezier werk als tutor en docent.

Daarnaast werk ik als coach, en heb ik in mijn praktijk veel te maken met vraagstukken rond motivatie, faalangst, perfectionisme en stress. Dit zijn thema’s waar veel studenten, ook de scriptie-schrijvende, tegenaan lopen.

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, binnen Taal & Cultuur Studies, met als specialisatie Latijns-Amerika Studies. In plaats van een stage heb ik een scriptie voorbereidend onderzoek in Buenos Aires gedaan.

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten of naar de film met vrienden en spreek ik af met familie. Ik houd van lezen, yoga en salsadansen. Ook ben ik veel aan zee en in het bos te vinden.

Student HBO Sportmarketing

Voor mij was het ideaal om iedere week een aantal hoofdstukken aan te passen, dit op te sturen en de dag erna samen door te spreken. Hierdoor werd er in kleine stappen naar een goed eindresultaat toegewerkt. Ik had zelf namelijk aan het begin het overzicht niet meer. De scriptiebegeleiding was voor mij de ideale manier om mijn scriptie van een 4,1 naar een 6,7 te halen.