Moniek


Bijna vijf jaar ben ik werkzaam geweest voor de vakgroep arbeids- en organisatiepsychologie van de Radboud Universiteit Nijmegen, onder andere als onderzoeker, werkgroepdocent en scriptiebegeleider. Als docent heb ik onder meer ervaring met:

– Onderzoekspracticum 3 & bachelorthesis
– Onderzoeksstage & masterthesis Arbeid, Organisatie en Gezondheid
– Toegepaste onderzoeksmethoden
– Statistische programma’s waaronder SPSS

Zelf heb ik een bachelor biologie (cum laude) en een master neurowetenschappen afgerond aan de Universiteit van Utrecht. Ik deed in mijn studie en werk ervaring op met diverse onderzoeksmethoden en vind het erg leuk om mijn kennis over te dragen. Naast mijn werk als scriptiebegeleider corrigeer ik scripties op taalgebruik en schrijf ik artikelen voor verschillende media. In mijn vrije tijd vind je mij vaak op de (race)fiets, op de dansvloer en met mijn neus in een boek.

Voor meer informatie kun je mijn profielpagina op LinkedIn raadplegen.

Student WO Arbeids-en Organisatiepsychologie

Ik kon goed merken dat Moniek wist waar ze het over had. Ook wist ze voor mij ingewikkelde dingen op een eenvoudige manier uit te leggen. Ze wist goed de hoofd- van de bijzaken te onderscheiden. Ik merkte dat Moniek goed afstemde op mijn behoeften. Daarnaast vond ik het heel fijn dat ze alles uit wilde leggen (ook wanneer dat meer dan één keer nodig was). Het contact en de wijze van begeleiden was prettig en flexibel. De inhoudelijke diepgang was sterk. Ik begrijp nu beter welke stappen ik doorlopen heb, en heb ondanks de begeleiding wel het gevoel dat ik het zelf gedaan heb. Fijn!