Moniek


Bijna vijf jaar ben ik werkzaam geweest voor de vakgroep arbeids- en organisatiepsychologie van de Radboud Universiteit Nijmegen, onder andere als onderzoeker, werkgroepdocent en scriptiebegeleider. Als docent heb ik onder meer ervaring met:

– Onderzoekspracticum 3 & bachelorthesis
– Onderzoeksstage & masterthesis Arbeid, Organisatie en Gezondheid
– Toegepaste onderzoeksmethoden
– Statistische programma’s waaronder SPSS

Zelf heb ik een bachelor biologie (cum laude) en een master neurowetenschappen afgerond aan de Universiteit van Utrecht. Ik deed in mijn studie en werk ervaring op met diverse onderzoeksmethoden en vind het erg leuk om mijn kennis over te dragen. Naast mijn werk als scriptiebegeleider corrigeer ik scripties op taalgebruik en schrijf ik artikelen voor verschillende media. In mijn vrije tijd vind je mij vaak op de (race)fiets, op de dansvloer en met mijn neus in een boek.

Voor meer informatie kun je mijn profielpagina op LinkedIn raadplegen.

Student WO Communication

De stap om na drie jaar hulp te vragen voor begeleiding van mijn master thesis aan de universiteit was groot, maar ik ben enorm blij met de begeleiding. Deze was professioneel maar ook persoonlijk. Door de match tussen begeleider en student konden we het samen naar een hoger niveau tillen. Annemarie heeft met haar kennis de scriptie naar een hoger niveau gebracht, niet alleen qua handvatten maar zeker ook inhoudelijke kennis. We hebben elkaar een paar keer getroffen op kantoor (fijn dat die mogelijkheid er was), maar we hebben ook regelmatige telefonisch contact gehad. Ik kreeg het idee dat ik het niet alleen hoefde te doen en heb het niet als leraar-leerling-relatie ervaren.