Moniek


Bijna vijf jaar ben ik werkzaam geweest voor de vakgroep arbeids- en organisatiepsychologie van de Radboud Universiteit Nijmegen, onder andere als onderzoeker, werkgroepdocent en scriptiebegeleider. Als docent heb ik onder meer ervaring met:

– Onderzoekspracticum 3 & bachelorthesis
– Onderzoeksstage & masterthesis Arbeid, Organisatie en Gezondheid
– Toegepaste onderzoeksmethoden
– Statistische programma’s waaronder SPSS

Zelf heb ik een bachelor biologie (cum laude) en een master neurowetenschappen afgerond aan de Universiteit van Utrecht. Ik deed in mijn studie en werk ervaring op met diverse onderzoeksmethoden en vind het erg leuk om mijn kennis over te dragen. Naast mijn werk als scriptiebegeleider corrigeer ik scripties op taalgebruik en schrijf ik artikelen voor verschillende media. In mijn vrije tijd vind je mij vaak op de (race)fiets, op de dansvloer en met mijn neus in een boek.

Voor meer informatie kun je mijn profielpagina op LinkedIn raadplegen.

Student WO, Master Onderwijskunde

Dankzij de begeleiding van Scriptiebegeleiding Utrecht is mijn scriptie uit het slop getrokken. De toegankelijkheid van de begeleiders maakt dat je met je onzekere vragen bij ze terecht kunt. De begeleiding is flexibel en snel, waardoor je snel door kan gaan met je scriptie. Daarnaast hebben de begeleiders verschillende expertises en kunnen ze je helpen met statistiek maar ook met het formuleren van onderzoeksvragen. Ze geven je het gevoel dat je er niet alleen voor staat.